Hello! New Edition. Учебник по английски език за 1. клас По учебната програма за 2017/2018 г.

Hello! New Edition. Учебник по английски език за 1. клас По учебната програма за 2017/2018 г.

9,90 лв.
С вкл. данък

Hello! New Edition. Учебник по английски език за 1. клас По учебната програма за 2017/2018 г.

Автор: Емилия Колева, Елка Ставрева
Година на издаване: 2017
Брой страници: 72 + цветно приложение със стикери
Корици: меки 
Размери: 21х29 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Изцяло новият учебник по английски език за 1. клас е модерен, ясно структуриран, красиво илюстриран и е предназначен за избираемите учебни часове по чужд език. Авторите Емилия Колева и Елка Ставрева притежават богат опит в преподаването на английски език в начален етап. Затова и новият учебник Hello! New Edition за 1. клас отчита типичните трудности при усвояване на английски език от българските ученици, което го отличава от широко ползваните в практиката чужди системи и е негово много важно предимство.
Малките любознайковци ще се срещнат за първи път с Мегън и Саймън, Мис Феъри и г-н Хамелеон, и техните приказни приключения. В учебника ще намерите:
  • 31 урока, разположени на две страници, и цветно приложение със стикери;
  • приоритетно развиване на уменията за слушане и говорене;
  • внимателно подбран езиков материал, представен чрез кратки забавни истории под формата на комикс с жив и естествен език;
  • многообразие от дейности, стихотворения и песни, градирани по трудност и съобразени с възрастта и интересите на учениците;
  • трениране на фината моторика, наблюдателността и когнитивните умения.

 

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.

 

ЗА АВТОРИТЕ

 

Емилия Колева преподава английски език от 25 години, като води часове на ученици от 6- до 13-годишна възраст. Разработва образователни материали за издателство „Просвета” от 2004 г. Съавтор е на „Hello!”, най-успешната българска система за обучение по английски език от 2. до 8. клас. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Десислава Петкова, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.
Емилия Колева е автор на редица помагала с тестове и упражнения, както и на електронни ресурси. Посещавала е курсове за обучение на учители по методика в Оксфорд, Корк и Ипсуич. През 2010 г. участва в уъркшопове, спонсорирани от ЕС и Европейския социален фонд, по създаване и оценяване на тестове.

9789540132679
Нов