Григор Димитров - гордостта на България

Григор Димитров - гордостта на България

14,90 лв.
С вкл. данък

Григор Димитров - гордостта на България

Автор: Любомир Тодоров
Година на издаване: 2018
Брой страници: 184
Корици: меки
Размери: 14х21 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Григор Димитров - Гордостта на България - От кортовете в Хасково до триумфа в Лондон - Една книга на Любомир Тодоров за тенис звездата Григор Димитров от Издателство Сиела.

 

СПОРТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ ЛЮБОМИР ТОДОРОВ СЛЕДИ КАРИЕРАТА НА ГРИГОР ОТ ПЪРВИТЕ МУ ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ ПО РОДНИТЕ ТЕНИС КОРТОВЕ. В СВОЯТА КНИГА ТОЙ ПРОСЛЕДЯВА ПЪТЯ НА ГРИГОР ДИМИТРОВ ОТ ХАСКОВО ДО ТРИУМФА В ЛОНДОН В КРАЯ НА 2017 Г.

 

Бъдете едни от първите сдобили се с новата книга за гордостта на България - Григор Димитров - историята на тенис звездата през погледа на големия спортен журналист - Любомир Тодоров и Издателство Сиела. Заявете преди всички на промо цена от Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com

 

Любомир Тодоров подробно описва успехите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот извън корта. В книгата са включени мнения на изтъкнати специалисти за играта на нашето момче, както и избрани интервюта на таланта през годините. Две цветни приложения с близо 50 снимки илюстрират трудния, но и триумфален път на Гришо през годините, отдадени на тениса.

9789542825272
Нов