Физика и астрономия за 7. клас

Физика и астрономия за 7. клас

18,67 лв.
С вкл. данък

Физика и астрономия за 7. клас

 

Автор: Христо Попов, Веселин Караиванов, Станьо Станев, Валери Голев
Цвятко Попов, Румяна Митева
Година на издаване: 2013
Брой страници: 124
Корици: меки
Размери: 21.10х28.50 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Учебникът е одобрен със заповед: № РД 09-226/18.02.2014 г.

 

Учебното съдържание е структурирано в 33 теми за нови знания, 5 лабораторни упражнения, 4 теми, посветени на систематизация и обобщение, а на решаването на задачи е отделен един урок и тестови задачи в края на всеки от четирите раздела.
Освен конкретното учебно съдържание, отговарящо на програмата по физика и астрономия за този клас, авторите предлагат и допълнителен материал за разширяване на знанията, разположен или в дясната половина на конкретната страница от урока, или в дайджести, намерили място след всеки от разделите. Илюстрациите са тясно свързани с основния текст, като го допълват и допринасят за по-лесното му възприемане.
При преработката са взети предвид конструктивните предложения на рецензенти и учители. В тестовете е включена и задача със свободен отговор. Много илюстрации са подменени с по-добри. Особено внимание е отделено на преформулирането на някои определения на физични величини, явления и закони, за да се постигне по-голяма достъпност и да се улесни възприемането им от учениците.

Учебникът е съобразен с новите правила за правопис и пунктуация.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.

 

Aко иматe нужда от подвързия за различни формати учeбници, тeтрадки и учeбни помагала, можeтe да откриeтe в нашата cпeциална ceкция "Подвързии за учебници".

9789540128924
Нов