География и икономика за 9. клас - задължителна подготовка

География и икономика за 9. клас - задължителна подготовка

12,00 лв.
С вкл. данък

География и икономика за 9. клас - задължителна подготовка

Автор: Дончо Дончев, Христо Каракашев, Стефан Карастоянов, Петър Петров, Мария Маноилова, М. Кирилова
Брой страници: 184
Корици: меки
Тегло: 200 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебникът е одобрен със Заповед № РД 09-666/29.05.2012 г. на министъра на образованието, младежта и науката.
Преработеният учебник съдържа всички характерни за модерния училищен учебник елементи – ясна структура, включваща уроци за нови знания, обобщителни уроци, страници с тестове и уроци за проектна работа. Кратките текстове, въпросите и подходящите задачи дават възможност за лесно възпроизвеждане и за практическо прилагане на наученото.
Темите са основно преработени, като са взети предвид новите геополитически, икономически и демографски данни. Напълно е обновен илюстративният материал – снимки, таблици и диаграми. Той допълва и успешно визуализира изучаваната тема.
В края на всеки раздел са поместени разнообразни тестови задачи – с избираем отговор, за откриване на съответствие, както и за работа с карта и с диаграма. Включени са и уроци за проектна работа, в които учениците използват компютърните си умения за намиране и подреждане на текст и изображения. В преработения учебник са отразени всички бележки и препоръки, направени от учители и експерти.
Основно преработената и допълнена информация в учебника за 9. клас е достатъчна за учениците, които искат да се подготвят за зрелостен изпит, тъй като е съобразена с програмата по предмета и с програмата за провежданата матура.

Настоящото издание е одобрено от МОН за учебна програма за 2017/2018 г.

 

Aко иматe нужда от подвързия за различни формати учeбници, тeтрадки и учeбни помагала, можeтe да откриeтe в нашата cпeциална ceкция "Подвързии за учебници".

9789544263256
Нов