Решението

Решението

20,00 лв.
С вкл. данък

Решението

Автор: Пени Винченци 
Издател: Сиела
Година на издаване: 2012
Брой страници: 840
Корици: меки
Размери: 21х14 см
Тегло: 723 грама

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Пламенна връзка... между Мат Шо, издигнал се съвсем сам, и Елайза Кларк, очарователна редакторка, преди години дебютантка на годината. Любовта им се разгръща в Лондон през 60-те години в екстравагантния Милано, сред великолепието на Ню Йорк, но сърцето на връзката им е Съмъркорт - прекрасно имение, собственост на семейството на Елайза от поколения, причина за много неприятгности. 
Брак... страстен, наситен с трудности, конфликтите се подклаждат от социално и професионално напрежение. Животът на Мат и Елайза започва да се разпада и да се преплита с живота на други - Джереми Норткот, очарователен мъж, постигнал забележитлни успехи в света на рекламата, пищната италианска модна икона Мариела Креспи, Скарлет, сестрата на Мат и Луиз, упоритата, дръзка делова партньорка на Мат, амбициозна и умна като него, готова да се бори до самия край за бъдещето си.
Дете... Еми, обожавана, нежно цвете, жертва на обречения брак на родителите си. Тя задържа двамата заедно и същевременно ги разделя. Решението... мъчително, продиктувано от отчаяние, отнесено в съда, където истината ще излезе наяве, тайните ще бъдат разкрити, репутациите - съсипани. В сърцето на всичко е съдбата на едно момиченце.

 

Пени Винченци е една от най-обичаните и популярни писателки. След „Стари Грехове”, първия й роман, издаден през 1989, тя е написала 15 бестселъра, сред които е „Предателства”, бестселър № 1 на „Сънди Таймс” и последният – „Решението”.

Първата й работа е в библиотека „Харъдс”, когато е на шестнайсет, след което се записва в колеж за обучение на секретарки. Постъпва на работа в „Мирър”, по-късно става журналистка, пише за „Таймс”, „Дейли Мейл”, „Космополитън” и още много други, преди да започне да пише романи. Няколко години по-късно по света са продадени над 7 милиона от книгите на Пени Винченци и тя става известна като „доайен на съвременния блокбъстър”. („Гламър”)

Пени Винченци има четири дъщери и дели времето си между Лондон и Гауър, южен Уелс.

 

За повече информация посетете www.pennyvincenzi.com.

 

9789542811091
Нов