Стъклени гейши

Стъклени гейши

15,00 лв.
С вкл. данък

Стъклени гейши

Автор: Сузана Куин
Издател: Обсидиан
Година на издаване: 2012
Брой страници: 384
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Всяко момиче си има цена...

За Стефани работата в квартала за забавления „Ропонги” в Токио изглежда неустоимо привлекателна и доходна. Компаньонка в бар? Защо не! Съвременна гейша – приятен флирт с богати бизнесмени, изискани питиета, отлично заплащане и… никакъв секс.
Приятелките й от училище Джулия и Анабел печелят много и твърдят, че всичко е напълно безопасно.
Да започне е лесно – клубовете търсят красиви европейки. Но почти веднага Стефани осъзнава, че Анабел е изчезнала, а Джулия се е превърнала в развалина. Зад блясъка и шума на нощните заведения се крие една перфектно смазана машина, която осигурява всякакви удоволствия на клиентите. Алкохолът и дрогата са неразделна част от живота.

Докато търси Анабел, Стефани се запознава с властната и харизматична Мама сан, която знае всичко за мъжете. И за занаята. Историята на секс индустрията, разказана от нея пред английски журналист, се превръща в бестселър.
Затова, когато Стефани „открадва” клиент от клуба й, за да изкара повече пари, тя си създава сериозен враг. Опасността става още по-голяма, когато младата жена неволно попада на етажа, където определено се вършат нередни неща. Стефани осъзнава, че трябва да напусне „Ропонги” възможно най-бързо. Ако иска да се върне в реалността.
Вдъхновена от истински случай, тази книга ще се запомни с емоционалното напрежение и усещането за автентичност при запознанството ни с тъмните страни на нощния живот в Токио.

9789547692992
Нов