Три стаи в Манхатън

Три стаи в Манхатън

10,00 лв.
С вкл. данък

Три стаи в Манхатън

Автор: Жорж Сименон
Година на издаване: 2011
Брой страници: 200
Корици: меки
Размери: 12.5х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Литературните криминални произведения на Сименон

Наскоро развел се френски актьор и не по-малко самотна, а може би доста по-отчаяна от него жена, също чужденка, случайно се срещат в Манхатън и спонтанно са привлечени един към друг.

Писателят подхваща необикновена история за осакатената човешка душа, за крайността на емоциите, ревността, заблудата и гнева; за жестокостта и желанието за притежаване и безрезервно подчиняване на обекта на това, което на повърхността е страстна, изпепеляваща любов: любов - капан.
С всеки ред се усеща надвиснала неизбежност и предвещание за нещо зловещо. Много изследователи сравняват главния герой със самия Жорж Сименон.

За милиони читатели белгийският писател Жорж Сименон е баща на комисар Магре. Сега те имат възможността да се срещнат с непознатия Сименон чрез колекцията Romans Durs. В нея писателят включва свои романи, които смята, че са на по-високо литературно ниво. В тях, наред с криминалната интрига, той показва доста неприятни и обезпокоителни страни на живота и то откровено, непоколебимо и по начин, недопускащ прошка.

Унискорп
9789543303151
Нов