Информационни технологии за 7. клас + CD

Информационни технологии за 7. клас + CD

10,00 лв.
С вкл. данък

Информационни технологии за 7. клас + CD

Автор: Мариана Оскар 
Брой страници: 104
Корици: меки
Размери: 21х28 см
Тегло: 281 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебникът е предназначен за ученици в 7. клас. То е съставено в съответствие с учебната програма по Информационни технологии за 7. клас, утвърдена от Министерството на образованието и науката, и е съобразено с Държавните образователни изисквания по предмета Информационни технологии за основна степен на образование, прогимназиален етап.
Материалът в помагалото е поднесен на достъпен за учениците език. Всички нови понятие и действия са илюстрирани с много изгледи на екрана на компютъра, което улеснява тяхното усвояване от седмокласниците.
Съдържа задачи, на базата на които практически се обясняват новите знания. Решаването на задачите се основава само на средствата и възможностите на изучавания софтуер, така че да бъдат достъпни за изучаване от всички ученици, независимо от ресурсното осигуряване на училището.
След всяка тема се представят голям брой подходящи въпроси и упражнения, които да бъдат в помощ и на учениците за самопроверка, и на учителите за проверка на знанията по определена тема.

Учебникът може да се използва както в часовете по информационни технологии, така и за самообучение.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.

 

Aко иматe нужда от подвързия за различни формати учeбници, тeтрадки и учeбни помагала, можeтe да откриeтe в нашата cпeциална ceкция "Подвързии за учебници".

9789541806470
Нов