Geschichte fuer die 9. Klasse: Учебник по немски език за 9. клас

Geschichte fuer die 9. Klasse: Учебник по немски език за 9. клас

16,00 лв.
С вкл. данък

Geschichte fuer die 9. Klasse: Учебник по немски език за 9. клас

Автор: Лиляна Панова, Михаил Груев
Брой страници: 180
Корици: меки
Размери: 16.70х24 см
Тегло: 308 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебно помагало, предназначено за обучението по история в 9. клас на гимназиите и училищата с интензивно изучаване на немски език. Съответства на учебната програма по „История и цивилизация“ за 8. клас, която предвижда изучаването на средновековна история. Одобрено от МОН.

– В двадесет тематични единици авторите представят събитията не само в тяхната хронологична последователност, но и многообразието от исторически, социални и икономически процеси.
– Всяка глава съдържа основна (информационна) и работна част. Основният текст представлява обобщена информация, която се допълва от различни източници, схеми и илюстрации.
– Приложените към всяка глава важни понятия, думи и изрази не само улесняват разбирането, но и разширяват специализираната лексика.
– Разделянето на основна и работна част е относително. Учителят свободно може да избира последователността на отделните работни елементи, както и да преструктурира учебния материал.
– Многообразието от задачи, които имат както репродуктивен, така и продуктивен характер, подпомага развитието на творческите способности на учениците и тяхното критическо мислене.

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

9545164352
Нов