Лечебна картина - 2

Енергийна картина - 2

120,01 лв.
С вкл. данък

Енергийна картина - 2

Автор: Нина Атанасова

Картината се изпълнява по поръчка в рамките на 3-5 дни!

Картината е принт върху ленена канава Hahnemuhle, изпъната върху дървена подрамка, с размер 55/46 см. Не е необходимо рамкиране. Ръчно дорисувана отгоре с акрилни бои и подписана от автора.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Картина, хармонизираща и балансираща енергията на втора чакра в човешкото тяло. Влияе чрез електромагнитното излъчване на цвета. Възстановява баланса между мисленето и действието. Повишава самоуважението ни. Свързва ни с вдъхновението и творчеството. Позволява ни да усетим красотата около нас и да получим радост, увереност, ентусиазъм, щастие, подобряване на здравето и сексуалната функция. Този енергиен център е свързан с изобилието в нашия живот.

 

Методика за хармонизиране:
Цветовете са електромагнитни вълни с различна дължина и честота на трептене. Това означава, че те носят различна енергия. Светлината и цветът имат мощно въздействие върху формирането на психофизиологичния статус на човешкия организъм. Ние сме енергийни същества. Основната идея в моята методика е да се повлияе по подходящ начин за хармонията на енергийните структури на човека чрез конкретна работа и взаимодействие с картината.

Предлагам на вниманието ви дорисувани копия на седем картини, които балансират седемте основни енергийни центрове в човешкото тяло. Всеки може да си избере тази, която най-много му харесва. При този избор протича несъзнателен процес, който ни кара да изберем тези цветове, от които имаме най-голяма нужда в момента – това са енергиите, които не ни достигат. Въздействието на картината всъщност попълва енергийните дефицити в полето на човека и той става по-балансиран и хармоничен.

Възможно е да изберете и повече от една картина. Писмени указания какво точно да правите ще ви бъдат изпратени заедно с картината. Работата с нея ще ви помогне да се почувствате по-добре, по-спокойни, с по-положително отношение към света и много скоро ще забележите и положителното отношение на света към вас – започват да се случват малки, неочаквани хубави неща и като цяло живота се променя към по-добро. От две години се занимавам с това и резултатите са отлични!

Освен тези обобщени картини е възможно да поръчате ваша оригинална лична картина, която рисувам след разговор с конкретния човек и която е съобразена с нужните точно за него цветове и форми.

Хармонията и баланса на енергийните центрове на човека е задължително условие и изходна позиция за подобряване качеството на живота и осъществяването на истинските желания!



За автора:

Нина Атанасова

Художник, член на СБХ секция „Живопис“. Член на Творческия фонд на СБХ.

Самостоятелни изложби:

- Април 2008г. Женева, Швейцария, галерия „Ателие Алюр“

- Юни 2004г. Задар, Хърватска, галерия „Капитанова кула“

- Юни 2003г. София, зала „Средец“ на Министерството на културата

- Септември 2002г. Велинград, галерия „Велина“

- Март 2002г. София, галерия „Драка“

- Декември 2001г. София, галерия „Дрита“

- Юни 1997г. Плевен, галерия „Идея“

- Юни 1996г. София, галерия „Клуб 50“

- Февруари 1994г. Плевен, галерия „Клуб на дейците на културата“

Има многобройни участия в общи изложби и пленери в страната и чужбина.



Nina Atanasova:

Artist, member of  “Union of Bulgarian Artists” art of painting. Member of the “Union of Bulgarian Artists” creative work fund.



Independent exhibitions:

-April 2008, Geneve, Switzerland, “Ailleurs Atelier Galerie”

-June 2004, Crotia, Zadar, gallery “Kapitanovakula”

-June 2003, Sofia, Hall “Sredetz”, Ministry of Culture

-September 2002, Velingrad, gallery “Velina”

-March 2002, Sofia, gallery ‘’Draka”

-December 2001, Sofia, gallery ‘’Drita”

-June 1997, Pleven, gallery “Idea”

-June 1996, Sofia, Club 50, Shipka 50

-February 1994, Pleven, “Club of Culture”

Many participations in mutual exhibitions and pleners in the country and abroad.

Нов