Анонимус

Анонимус

15,00 лв.
С вкл. данък

Анонимус

Автор: Силвия Кристъл
Година на издаване: 2013
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Най-известният заточеник изскача пред очите на света, обладан от непоколебимото желание да раздава закъсняла справедливост. Анонимус превръща в оръдие на амбицията си младата писателка Клер Кремо.

Полицията прави всичко възможно да включи Клер в разследването, но тя е принудена да бяга, тъй като Анонимус я заставя да стане глашатай на разобличителни идеи. В битката за дял от сензацията се впускат и медиите.

Надпреварата прераства в игра без правила, без скрупули, без морал.
Ще успее ли Клер да предвиди следващия ход на злодея? Или ще се лута безцелно в лабиринта от съмнителни улики и непонятни послания? Ще достигне ли до прозрението за вината, отвела Човека с желязната маска в мрачните подземия на Бастилията? Или светът ще продължава да тъне в заблуда относно истинската самоличност на най-прочутия Непознат?
Романът е класически трилър, чиито герои тичат по следите на една от най-популярните загадки. Желанието да узнаят истината ги въвлича в опасни авантюри и спиращи дъха приключения. В един момент те осъзнават, че страховете са реални, че заплахите дебнат отвсякъде.

Съществува една единствена възможност да оцелеят. Като повярват в силата на тайната, която най-напредничавите умове на човечеството в продължение на столетия упорито са се опитвали да разгадаят...

9789542812524
Нов