Кресчендо

Кресчендо

13,99 лв.
С вкл. данък

Кресчендо

Автор: Бека Фицпатрик
Година на издаване: 2011
Брой страници: 312
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Световен бестселър, "Кресчендо" е книга втора от трилогията за паднали ангели, която изстреля Бека Фицпатрик на върха на класациите. След "Ш - ш - шт!" идва "Кресчендо", а със задаващата се "Буря" ще завърши тази завладяваща сага.

Животът на Нора Грей е далеч от съвършенството. Опитът да избяга от живота си, от живота изобщо, не е бил приятен, но поне се е сдобила с ангел-пазител. Тайнствен, магнетичен, красив ангел-пазител. Но въпреки ролята си в съдбата на Нора, Пач съвсем не действа ангелски. Той е по-неуловим и загадъчен от всякога (ако изобщо е възможно това), но което е по-лошо - изглежда прекарва твърде много време с Марски Милар, най-злата съперница на Нора.

И ако Пач не действаше така подмолно и отдалеч, Нора едва ли би обърнала внимание на Скот Парнел, отдавнашен приятел на семейството, завърнал се наскоро в града. Въпреки тотално вбесяващото му поведение, Нора се чувства привлечена от него, макар да не я напуска усещането, че нещо важно й се изплъзва.

И сякаш това не е достатъчно, Нора е обсебена от видения за убития си баща, които я карат да се пита дали кръвната й връзка с нефилимите не е свързана някак със смъртта му. Макар и да си представя какво може да й се случи, тя се замесва в невероятно опасна ситуация, търсейки отговор на измъчващите я въпроси. Но може би някои неща трябва да изгорят до основи, защото истината може да разруши всичко - и всеки - в когото тя вярва...

9789549625684
Нов