Апарат

Апарат

14,00 лв.
С вкл. данък

Апарат

Автор: Васил Георгиев
Година на издаване: 2013
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Апарат е роман, който едновременно осмисля и обезсмисля консуматорското битие. Това е книга за началото на края на света, който ни очаква, ако продължаваме да живеем по този начин. Апарат също така е и роман за осъзнаването на българския преход и на световния пазар като мними постижения, резултат от погрешното разбиране на свободата. Апарат е портрет за човешката личност като апарат за ефективност, апарат, който не можем да контролираме и който функционира независимо от нас.

Васил Георгиев (1975) освен писател е също така и адвокат, и доктор по право. Преподавател по конкурентно право на в СУ "Свети Климент Охридски". Работи и като постоянен автор в списание "Една седмица в София", а също така - в списания като "Мениджър", "Его", "Едно" и други.
Васил Георгиев обича лятото, морето, къмпинга, зимата, планината, ските, музиката, животните и част от хората.

Първият му сборник с разкази - "Будистки плаж" беше най-обсъжданият дебют за 2009 г. и беше сред фаворитите за наградата за съвременна българска литература. Втората му книга "Уличник. Истории на софийските улици" разказваща за легендите, героите и историите софийските улици, беше номинирана за националната литературна награда "Христо Г. Данов". Третата книга на Васил Георгиев - "Деград" излезе в началото на 2011 г. и представлява сборник с 13 разтърсващи разказа - сюрреалистични, скандални, смешни, градски, романтични, носталгични и дори социални.

Нов