Рейн-сан: Алгоритъм

Рейн-сан: Алгоритъм

15,99 лв.
С вкл. данък

Рейн-сан: Алгоритъм

Автор: Бари Айслър
Година на издаване: 2013
Брой страници: 352
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Трилър със светкавично темпо!" - Джоузеф Файндър

Бен Тревън е елитен боец под прикритие, на когото се плаща, за да „открива, обезврежда и премахва“ важни цели във войната на Съединените щати срещу тероризма. Разочарован от упадъка на Америка, Бен живее в сенките, защото познава единствено тъмната страна на света – няма друго семейство освен брат си Алекс, с когото не е разговарял от смъртта на майка им. Но кръвта вода не става и когато Бен получава тревожно съобщение от Алекс, незабавно тръгва към Сан Франциско да му помогне. Защото Алекс е подгонен и се отървава на косъм от смъртоносно нападение.

Високоскоростен трилър с емоционален и политически заряд: действието в "Алгоритъм" се развива около конспирация, която изпълзява от сенките и се прокрадва по улиците на Америка; конспирация, която може да бъде разбита само от хора, мотивирани от смъртна заплаха.

Бари Айслър
прекарва три години като агент под прикритие в Оперативния отдел на ЦРУ, после работи като адвокат по информационни технологии и компютърен специалист в Силициевата долина и Япония, като междувременно се сдобива с черен колан в центъра по джудо "Кодокан". Бестселърите на Айслър печелят наградите "Бари" и "Гъмшоу", включени са в безброй класации на "Най-добрите" и са преведени на повече от двайсет езика. Първата книга от поредицата за Джон Рейн "Рейн Сан: Специални убийства" е филмирана от "Сони Пикчърс Япония" през 2009 година с участието на Гари Олдман. Айслър живее в района на Сан Фрацниско и в Токио.


"Феновете на трилъра вече знаят, че Бари Айслър е една от най-ярките звезди на небосклона. Но сега с „Алгоритъм" – спираща дъха, напрегната и затрогваща история – имам чувството, че много нови читатели ще открият колко е страхотен." - Джоузеф Файндър

 

"Вълнуващ, достоверен и добре написан трилър... Поставям "Алгоритъм" най-отгоре в списъка със задължителни книги. Аз съм нов фен на Бари Айслър!" - Ридли Пиърсън

9789546554116
Нов