Стръв за пираня

Стръв за пираня

14,99 лв.
С вкл. данък

Стръв за пираня

Автор: Александър Бушков
Година на издаване: 2007
Брой страници: 464
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Нов роман от бестселъровата серия "Пираня" на краля на руския екшънтрилър Александър Бушков.

Три корaба, потънали преди години край брега на Тиксон, крият загадки и сеят смърт. Малък, но елитен спецотряд, воден от Кирил Мазур и майор Кацуба е изпратен на секретна мисия. Пристигайки, те веднага установяват, че това място се е превърнало в територия за сблъсък на различни интереси. Хотелските им стаи са "обзаведени" с най-модерна подслушвателна апаратура, устройват им постановки, за да ги превърнат в доносници, някой доста умело манипулира общественото мнение. А около тях постоянно се навъртат мутри, разни тайни и явни служби, които се опитват да им създават неприятности.

Има твърде много трупове за това мирно кътче, но най-лошото е, че започват да падат и от техните редици. Може би представляват заплаха за някого... Но за кого?

 

Александър Бушков е "кралят на руския екшънтрилър", продаващ милиони екземпляри от книгите си и успял трайно да влезе в бестселъровите листи на Русия със серията си "Пираня". Романите от нея са заредени с убийствено напрежение, непредсказуеми сюжетни обрати и жесток реализъм. Това е третата книга, която излиза у нас от прочутата поредица. Предишните два са "Лов на пираня" и "Следата на пиранята".

Бушков пише не просто екшънтрилъри. Силата му е в увлекателния стил, оригиналните сюжети и най-вече реализма. Атмосферата, ситуациите и героите в книгите му са толкова правдиви, че те карат да заживееш в света на героите, да страдаш и да се бориш с тях.

Мнозина критици определят Бушков като руския еквивалент на писатели като Робърт Лъдлъм, Том Кланси и Лий Чайлд.

9789549420616
Нов