Малкият Никола - комплект от 3 книги

Малкият Никола - комплект от 3 книги (1-3)

27,00 лв.
С вкл. данък

Малкият Никола - комплект от 3 книги (1-3):

Автор: Рьоне Госини, Жан-Жак Семпе
Година на издаване: 2012/2012/2011
Брой страници: 172/140/164
Корици: меки
Размери: 14.5х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книжките за малкия Никола са най-популярните детски четива през последната година в България!

 

Майсторът на словото Рьоне Госини и знаменитият карикатурист Жан-Жак Семпе не пропускат и този път да ни разсмеят с познатите герои: семейството на малкия Никола и неговите съученици.

Както обикновено, ситуациите в разказите са съвсем простички, но, видени през очите на Никола и преминали през изобретателността на автора, стават безумно забавни. Дали ще се боядисва кухнята вкъщи, дали ще се ходи в зоопарка, или на гости - винаги е весело. Едно паднало млечно зъбче води до куп преживявания, диетата на таткото също, да не говорим какво ще стане, когато Никола се върне у дома, научил нова неприлична дума! И да не забравяме хубавата малка съседка Мари-Едвиж, тя също участва в действието в тази нова чудесна сбирка от приключения!

 

Още една среща с малкия Никола и неговите съученици ни предлагат писателят Рьоне Госини и художникът Жан-Жак Семпе.
В тази книжка се разиграва грандиозен футболен мач с участието на всички момчета и техните татковци. Тук е и знаменитият разказ „Розовата ваза в хола“; тук приятелите ще правят вестник и ще се бият в междучасието, а Бульона ще се опита да накара приятелчетата да маршируват и ще разберем как ще завърши тази инициатива. Освен това ще бъдат раздадени наградите за края на учебната година.

Не пропускайте поредната порция смях, защото неслучайно Никола ще получи наградата за красноречие – наистина не за качеството, а за количеството. И ще попита татко си какво значи това.

 

Малкият Никола и неговите приятелчета здравата се забавляват заедно. Трябва да се знае, че вкъщи, в цирка, на панаира и дори когато са наказани им хрумват адски щури идеи, нищо че възпитателят, директорът, учителката, родителите и съседите май не са на това мнение... каквото и да казват Никола и приятелчетата му никога не вършат щуротии, така де, какво пък сега, ама ха!

Срещнете се отново с невероятно смешните, будещите умиление лудории и с бликащото въображение на прославения ученик, дело на двамата гениални хумористи Госини и Семпе, в тези нови приключения на малкия Никола.

Нов