Никълъс Спаркс - комплект от 3 книги

Никълъс Спаркс - комплект от 3 книги

Никълъс Спаркс - комплект от 3 книги

Тетрадката
С дъх на канела
Нощи в Роданте

Автор: Никълъс Спаркс
Издателство: Пергамент Прес/Ера
Година на издаване: 2009/2007
Брой страници: 200/324/208

 

Продуктът не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Една незабравима любовна история...

Тетрадката

Понякога една любовна история така пленява сърцата ни, че престава да бъде просто история и се превръща в преживяване, което става част от собствения ни живот. “Тетрадката” е такава книга. Тя е възхвала на страстта, която може да бъде неостаряваща и вечна, разказ, който ни трогва до сълзи и отново, и отново ни кара да вярваме в истинската любов.

Ной Калхун се е завърнал в Северна Каролина след края на Втората световна война, преследван от спомена за момичето, което е изгубил преди повече от десетилетие. Ели Нелсън, жена от висшето общество, скоро ще се омъжи за обещаващ млад адвокат, но не може да спре да мисли за момчето, което преди много време е откраднало сърцето й. Така започва историята за една любов, която е толкова упорита и дълбока, че може да превърне трагедията в триумф и дори има силата да сътвори едно чудо.

Романът “Тетрадката” е издаден в 37 страни и е сред най-продаваните книги на последното десетилетие.

Никълъс Спаркс е роден в Омаха, Небраска. Днес е един от най-четените съвременни автори - само в Америка са продадени над 31 милиона екземпляра от неговите книги.

Неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. С шумен успех са приети неговите романи „Писмо в бутилка”, „Тетрадката”, „Незабравима разходка”, "Нощи в Роданте" и "С дъх на канела", "Един ден, един живот" и "Последна песен".

“Прекрасна и възхитително нежна книга”. - “Ню Йорк Таймс”

“Романтична история, просто разказана, но незабравима.” - “Нюзуик”

“Книга за всеки, който е обичал, или е обичан, или мечтае да обича - лудо, истински, дълбоко.” - “Обзървър”

“Топъл, горчив и затрогващ разказ за едно от най-редките неща в природата – истинската любов.” - “Джексън Леджър”

С дъх на канела

Джон Тайри е гневен, мързелив младеж, който попада в лоша компания и бързо се пропива. Не познава майка си, мрази баща си, накрая влиза в армията, за да избяга от миналото си.

Савана Лин Къртис е ученолюбива, отличничка на випуска, ръководи организация за подпомагане на бездомните и умее да преценява човек по очите. Те са различни като морето и пясъка, а случайната им среща е бурна като рева на прибоя. Савана променя Джон, намира път към него и единствена успява да проникне отвъд стените, които е изградил около себе си.

Докосването между жената с дъх на канела и Джон трае само миг, но оставя белег за цял живот.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение.

Нощи в Роданте

Изоставена от съпруга си, притисната от грижите за децата, Адриана решава да преосмисли живота си. С разбито сърце тя предприема малко бягство в крайбрежното градче Роданте и отсяда в безлюден хотел. Но наближаващата буря нарушава усамотението й – на прага, потърсил подслон, се явява нечакан гост.

Отказал се от лекарската практика, Пол Фланър се озовава в Роданте, за да потисне спомените от своето болезнено минало.
Две сродни души намират лек за раните си и чувствата, които ги връхлитат, променят живота им завинаги.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение.

Никълъс Спаркс е популярен в цял свят и неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. С шумен успех са приети филмите по неговите романи „Писмо в бутилка”, „Тетрадката” и „Незабравима разходка”.

Нов