Комплект енциклопедии "Какво? Как? Къде?"

Комплект енциклопедии "Какво? Как? Къде?"

48,00 лв.
С вкл. данък

Комплект детски енциклопедии от поредицата "Какво? Как? Къде?":

Какво? Как? Къде?: Гладиаторите
Какво? Как? Къде?: Дивият запад
Какво? Как? Къде?: Изяснени и неизяснени феномени

Година на издаване: 2007
Брой страници: 48
Корици: твърди

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Не изпускайте еднократната ни промоция за комплекта от 3 невероятни енциклопедии от поредицата "Какво? Как? Къде?". С тях детето ви ще се запознае с битките между гладиатори, ще разучи какъв е бил животът в Дивия Запад и ще се запита "Има ли наистина НЛО?".

 

Какво? Как? Къде?: Гладиаторите
Д-р Маркус Юнкелман

Битката на живот и смърт - това са били гладиаторските дуели на арената. Какво е означавало да бъдеш гладиатор? Как е изглеждало ежедневието на един такъв професионален боец? Какво се e случвало на арената по време на представление?

Д-р Маркус Юнкелман, историк и археолог, ни отвежда в миналото. От години той се е посветил на реконструирането на снаряжението и оръжията на гладиаторите. Лично е изпробвал тактиката и бойните техники на гладиаторите по време на експеримент.

 

Какво? Как? Къде?: Дивият запад
Д-р Зигне Зайлер

Дивият запад предлага сюжети за много романи и филми. Ала какъв е бил истинският живот по онова време?

В тази книга от поредицата Какво? Как? Къде? д-р Зигне Зайлер разказва вълнуващата история за завладяването на Северна Америка от безстрашни заселници, фермери, каубои и бандити. Тя описва увлекателно и достъпно Златната треска и прекарването на железницата през страната. Победени след тези бурни времена са коренните жители на Америка, индианците. Те са изтласкани от заселниците от родните земи.

 

Какво? Как? Къде?: Изяснени и неизяснени феномени
Д-р Райнер Кьоте

Съществува ли Йети? Дали звездите могат да предсказват нашето бъдеще? Можем ли да контактуваме с покойници? Дали НЛО действително са кацали на Земята? В настоящата книга д-р Райнер Кьоте анализира тези и други въпроси и показва, че повечето тайнствени феномени не издържат на сериозни научни изследвания или са напълно обясними. Готовността на хората да вярват в непонятното, свръхестественото и фантастичното дори в нашия високотехнологичен век е причина за възкресяване на всички легенди и на вярата в чудеса.

 

Впуснете се в света на Дивия Запад, станете свидетел на битките на арената между гладиаторите и се замислете, дали Йети съществува.

Нов