Дяволът носи Прада + Отмъщение носи Прада

Дяволът носи Прада + Отмъщение носи Прада

28,00 лв.
С вкл. данък

Дяволът носи Прада + Отмъщение носи Прада

Комплект от 2 книги

Автор: Лорън Уайзбъргър
Година на издаване: 2006/2013
Брой страници: 398/408
Корици: меки
Размери: 14х21 см

Не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Световният бестселър и неговото продължение може да закупите в комплект на промоционална цена само от сайта на OzoN.bg!

 

Дяволът носи Прада:
“Дяволът носи Прада” е първата книга на младата нюйоркска писателка Лорън Уайзбъргър (родена 1977). Когато романът мълниеносно печели читателския интерес при появата си преди три години, става ясно, че в него има биографичен момент – Лорън е била известно време асистент на редактор от модно списание.

Филмът, създаден по романа, е талантлив резултат да се претвори тази шеметна и завладяваща история. Мерил Стрийп в ролята на Миранда разкрива неподозирани хоризонти на актьорската си мощ, а Ан Хатауей е правдива и убедителна в погледа на режисьора Дейвид Франкъл ( “Сексът и градът”). Стенли Тучи и Емили Блънт допълват силния актьорски състав...

Това донякъде обяснява защо светът на модните законодатели е представен с такава проницателност и разбиране.

Амбициозно момиче, което по-скоро мечтае да работи за “Ню Йоркър”, намира първата си работа в модно списание, в което властва чудовищна жена шеф. Сюжетът е разгърнат със завладяващ динамизъм.
Работата, “за която мечтаят милиони момичета” се оказва кошмар благодарение на Миранда Пристли, жената, чието име всички произнасят със страх и трепет! И има защо...

Светът на блясъка и на очарованието, в който пристъпва младата Андреа, е вгорчен от ужаса ежедневно да угодиш на капризите на жена, която знае цената на успеха и настойчиво изисква от другите пълно себеотдаване, много често граничещо с унижението.

Въпросите – да продадеш ли душата си заради работа, за която мечтаят мнозина и какви са последствията от компромисите, звучат на фона на събития, които се случват в Ню Йорк – град, който Лоран Уайзбъргър познава и обича. Писателката знае предимствата да си млад и решен на успех в мегаполиса и със страст проследява пътя към “готините, богатите, известните” .

Успехът на тази книга е предопределен – съвременна, иронична, витална, тя носи заряда на “Дневникът на Бриджет Джоунс” и разбира се, това моментално е забелязано от Холивуд.

 

Отмъщението носи Прада:
Изминало е почти десетилетие откакто Анди Сакс напуска работата, за която милиони момичета биха дали живота си - работата за Миранда Пристли в списание „Рънуей” – мечта, превърнала се в кошмар. Оттогава Анди и Емили, бивши неприятелки и колежки-асистентки, са обединили сили, за да създадат изискано булчинско списание.

„Плъндж” бързо се превръща в задължително четиво за младите и стилни жени. Сега те командват парада - Анди пише материали и пътува, както винаги е искала. Емили планира партита и осигурява реклами с опитността на истински професионалистка. А още по-хубавото е, че Анди е срещнала любовта на живота си, Макс Харисън, потомък на прочуто семейство на медийни магнати, уверен, успял и убийствено привлекателен.

Сватбата им ще бъде отразена от всички медии за светски новини. Анди Сакс е на седмото небе. Но съдбата е голяма проклетница. В утрото на сватбата си Анди все още не може да се отърси от миналото. А когато открива тайно писмо със зашеметяващи намеци, нервността й заради сватбения ден се превръща в студен ужас.

Анди осъзнава, че нищо – нито съпругът й, нито любимата й кариера – не е такова, каквото изглежда. Тя изобщо не подозира, че усилията й да изгради щастлив нов живот ще я отведат обратно до мрака, от който едва е избягала преди десет години, и ще я изпречат право на пътя на самия дявол.

Нов