Любовта - какво не знаем за нея

Любовта - какво не знаем за нея

15,00 лв.
С вкл. данък

Любовта - какво не знаем за нея

Автор: Милена Динкова
Година на издаване: 2013
Брой страници: 320
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Има толкова много въпроси, пред които ни изправя любовта. Търсиш отговорите? За всеки те са различни. Едно е сигурно – любовта не е късмет или случайност. Тя не е и дар от съдбата.

Според психоложката Милена Динкова от теб самия зависи да водиш удовлетворяващ живот и да притежаваш достатъчно самочувствие. Да се чувстваш ценен и харесван от противоположния пол, от близките и колегите си. Ако пък скоро си се разделил с любим човек или преживяваш драма, от тази книга ще разбереш как да я преодолееш и да продължиш напред.

Милена Динкова дава отговорите, които отдавна си търсил. С психологически техники и упражнения ще ти помогне да се освободиш от ненужния багаж, който носиш в своята психика, без дори да подозираш. Авторката предлага един нов поглед към най-прекрасните чувства и взаимоотношения, наречени любов.

Милена Динкова е единственият в България консултант по успешни връзки, има магистърски степени по журналистика и психология. Изнася лекции, участва в семинари и дава консултации, които помагат на хората да изградят щастливи отношения в любовта и в работата си. Редовно коментира проблемите на междуличностните контакти в редица телевизионни предавания.

9786191501878
Нов