Бъди с мен

Бъди с мен

12,90 лв.
С вкл. данък

Бъди с мен

Автор: Джей Лин
Година на издаване: 2014
Брой страници: 408
Корици: меки
Размери: 13х19 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Има рискове, които си струва да поемеш…

Тереза Хамилтън изживява трудна година… Току що е приключила изключително тежка връзка, контузия заплашва бъдещето й на балерина, а на всичко отгоре е влюбена в най-добрия приятел на брат си. А той не й говори, откакто двамата са споделили изпепеляваща целувка. Време е за план Б - колеж. А защо не и шанс да убеди Джейс, че това, което имат помежду си, е истинско.

Джейс Уинстед пази голяма тайна. Нещо, което крие от всички, особено от красивата сестра на най-добрия си приятел. Тя е момичето, което на всяка цена трябва да избие от главата си. Но как точно да стане това, като единственото нещо, за което мисли, е Тес.

Джейс и Тес прекарват все повече време заедно и никой не може да отрече взаимното им привличане. Сега двамата трябва да решат дали са готови да поемат риска и да бъдат заедно и какво са готови да загубят, ако не...


За авторката:
Джей Лин е псевдоним на Дженифър Армантроут, бестселър автор на New York Times и USA Today. Писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита.

9789542712893
Нов