Сини зони. 9 урока по дълголетие

Сини зони. 9 урока по дълголетие

20,00 лв.
С вкл. данък

Сини зони. 9 урока по дълголетие

Автор: Дан Бютнер
Година на издаване: 2014
Брой страници: 304
Корици: меки
Размери: 16х23 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

 

Книгата на Дан Бютнер е съставена от вълнуващи разкази за екзотични места на земята, приютили най-здравите и дълголетни хора, които споделят историите си с читателя. Тя е като истинско пътешествие около света и в същото време е малка енциклопедия със сериозните теории и открития на водещи световни учени. Това издание е написано с живия и очарователен стил на приключенско четиво и няма да напусне мислите ви дори да пребродите няколко пъти страниците му. Сред най-популярните автори на Нешънъл Джиографик и Ню Йорк Таймс за всички времена, гост лектор в редица ТВ програми, авторът ни оставя вдъхновени по един нов начин, като ни кара да погледнем навътре в себе си и хората около нас и да преоткрием най-доброто в нашия живот – живот, който да бъде пълноценен и активен до последния дъх.

 

За автора:

Дан Бютнер от National Geographic изследва дълголетието и здравето по един различен начин – на места по цялото земно кълбо, където те са факт. Да, има такива места, където всички живеят по сто години и е нещо обичайно на 102 да караш мотор или да цепиш дърва.

Заедно с екип Дан Бютнер проучва световните "Сини зони" - общности, чиито възрастни живеят с енергия и жизненост до рекордна възраст. Вижте самия него и формулираните в резултат на изследването 9 общи диети и навици на живот, които поддържат хората жизнени и след 100-годишна възраст. Има субтитри на български.

9786197080087
Нов