Настроение с Лили. Музика в 50 теми

Настроение с Лили. Музика в 50 теми

15,00 лв.
С вкл. данък

Настроение с Лили. Музика в 50 теми

Автор: Лили Друмева - О'Райли
Година на издаване: 2014
Брой страници: 296
Корици: меки
Размери: 16х23 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Тази книга е за почитателите на хубавата музика, за тези, които колекционират и следят всичко качествено и стойностно, което излиза на музикалния пазар. Създадена е по интересни теми от музикалното предаване "Настроение с Лили", което авторът Лили Друмева - О'Райли води през последните десет години по радиото. Представя стиловете кънтри, блуграс, буги-уги, суинг, блус, рок енд рол, соул, диско и ню уейв. Набляга върху хитовете от 40-те до 90-те години, великите автори, продуценти и звукозаписни компании.
Книгата ще бъде от полза и на професионалистите в музикалната индустрия. Едно интересно и приятно четиво с богат снимков материал.

 

За авторката:

Лили Друмева е родена на 17 май 1970 г. в София. Тя е едната от двете дъщери на дългогодишния шеф на НДК Христо Друмев. Познаваме я от радиото и телевизията, а ако сте фен на кънтри музика, сто на сто сте слушали групата “Lilly of the West”. Има 8 издадени албума. След тримесечно турне в Европа тя се премества да живее в Лондон, където работи като журналист в българската секция на ВВС. Записва албум заедно с английски блуграс музиканти и прави концерти с тях във Великобритания, Холандия, Германия и Норвегия. За момента се е установила в София с мъжа си - ирландеца Шон О’ Райли и техния 4-годишен син.

Жоро Захариев

9789542815273
Нов