Таро за начинаещи

Таро за начинаещи

Таро за начинаещи

Автор: Скот Холандър
Издател: Хермес
Година на издаване: 2011
Брой страници: 336
Корици: меки
Размери: 21х14 см

 

Продуктът не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Картите Таро могат да отговорят не само на простите злободневни въпроси, които бихте задали на гадателя, но и на по-дълбоките запитвания, свързани с цялостната посока на живота ви. А отдадете ли се на интензивно изучаване на Таро в името на личното си и духовно израстване, постепенно ще развиете собствени интерпретации на изображенията.

И все пак трябва да започнете отнякъде. Нужно е да познавате основните значения на картите, преди да може Таро да ви „заговори” на разбираем за вас език. Ето къде тази книга ще ви е от полза – тя ще ви предложи ясно описание и тълкуване на символиката на всяка от 22-те карти на Големите аркани и 56-те на Малките аркани и ще ви покаже как да ги нареждате и интерпретирате взаимодействието им една с друга.

Този, който взема окончателното решение за истинското значение на картите Таро, сте вие. Таро е ключът – а където има ключ, има и врата. Някъде от другата страна на тази врата ще намерите отговорите на всичките си въпроси, били те прости или сложни, светски или религиозни, земни или духовни.

9789542610298
Нов