Кабала: Ключ към вашата вътрешна сила

Кабала: Ключ към вашата вътрешна сила

30,00 лв.
С вкл. данък

Кабала: Ключ към вашата вътрешна сила

Автор: Елизабет Клеър Профет, Патриша Р. Спадаро, Мъри Л.Стейнман 
Година на издаване: 2011
Брой страници: 344
Корици: меки
Размери: 14.4х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Елизабет Клеър Профет е световноизвестна писателка. Автор е на класически творби на духовната литература като "Сродни души и двоен пламък", "Последните години на Исус", "Падналите ангели и произходът на злото", "Прераждането - липсващата брънка в християнството", както и поредицата "Джобни пътеводители в практическата духовност".


Тя въвежда новаторски техники в практическата духовност, включително съзидателната сила на звука за личностно израстване и преобразуване на света. От 60-те години на ХХ век провежда семинари и обучения по целия свят по въпроси на духовността, личностното израстване и мистичните пътища на световните религии. Участвала e в предаванията "Древни пророчества" по NBC и "Необясненото" на A & E, както и в "Донахю", "Шоуто на Лари Кинг", "Нощна линия", "Соня на живо" и други.

Патриша Р. Спадаро и Мъри Л. Стейнман са съавтори на Елизабет Клеър Профет и в бестселъра "Сен Жермен – пророчество за новото хилядолетие". Патриша е съавтор на "Вашите седем енергийни центъра" и "Изкуството на практическата духовност". Тя е автор и редактор в Съмит Юнивърсити Прес. Мъри - основателят на "Тайм Стратеджис Консултинг" - е специалист по комуникации, лектор и професионален астролог. Участвал е в много телевизионни и радиопрограми, включително "Опра" и "Донахю".

"Книгата на Елизабет Клеър Профет е истински шедьовър. Богатата традиция на Кабала оживява на език, достъпен дори и за незапознатите с тази древна класическа традиция." - Каролайн Мис

9789544745509
Нов