Чакра терапия

Чакра терапия

13,00 лв.
С вкл. данък

Чакра терапия

Автор: Кийт Шерууд
Година на издаване: 2014
Брой страници: 301
Корици: меки
Размери: 13х20 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

За личностно развитие и лечение

 

Всяка от седемте чакри в човешкото тяло преработва и предава енергия. Те я превръщат в различни възприятия, разбираеми за нас, т.е. чакрите преобразуват енергията в мисли, емоции и физически усещания. Проблемите на хората се дължат на неспособността им да излъчват свободно енергията заради блокажи в тяхната енергийна система.

Тази книга е практично и лесно за използване ръководство, което ще ви запознае с фината човешка анатомия и ще ви научи как да работите със своите чакри, за да отстраните енергийните блокажи. Тук ще намерите упражнения и техники, предназначени да повишат енергийните ви нива, да преобразуват нездравословните енергийни честоти в здравословни, за да бъдете отново в равновесие и хармония със себе си, с близките си и с многоизмерния свят, в който живеем. Като работите с енергийната си система, ще се научите да лекувате себе си и другите и да влезете в синхрон с универсалното поле на енергията и съзнанието.

 

За автора:

Кийт Шерууд е енергиен лечител и ясновидец. Основател е на Американската психична асоциация. Изнася лекции в САЩ и по света, публикува статии и книги за личностно развитие и лечение. Неговият подход към работата с енергията е резултат от дългогодишни проучвания на различни лечебни техники, даоистка йога, тантра и психотерапия.

9789546264046
Нов