Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CC

Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CC

40,00 лв.
С вкл. данък

Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CC

Автор: Скот Келби
Година на издаване: 2014
Брой страници: 488
Корици: меки
Размери: 17х24 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Готови ли сте за невероятно нов вариант на книгата за Photoshop, който разбива всички правила?

Скот Келби, редактор и издател на списание "Photoshop User" – един от най-продаваните автори на книги за фотография в света днес – още веднъж пренася тази книга на ново ниво, като разкрива още от най-последните, най-важни и най-полезни техники за работа с Adobe Photoshop за цифрови фотографи.

Този обновен вариант на награждаваната и разбиваща рекорди книга прави нещо за цифровите фотографи, което не е било правено никога досега – тя спира с досадните подробности и ви показва точно "как да го правите". Книгата не представлява куп теория; тя не ви предизвиква да измислите ваши настройки или да схванете нещата сами. Вместо това, в нея Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, използвани от съвременните напредничави цифрови фотографи. Най-хубавото от всичко е, че той ви обяснява директно точно кои настройки да използвате, кога да ги използвате и защо. Това е и причината предишните издания на книгата се използват широко като официални учебници в курсове по фотография в колежи и университети по света.

Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да използват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси, едни и същи проблеми и се сблъскват с едни и същи предизвикателства – точно тях той обхваща в тази книга.

Вие ще научите:

- Техниките за изостряне, които професионалистите наистина използват.
- Триковете на професионалистите за поправяне на най-често срещаните проблеми с цифрови снимки – бързо!
- Процес стъпка по стъпка как да накарате това, което излиза от принтера ви, да отговаря на онова, което виждате на монитора.
- Как да обработвате HDR изображения (с висок динамичен обхват), като използвате Merge to HDR Pro.
- Как да усвоите функциите Content-Aware на Photoshop.
- Как да използвате функциите за редактиране на видеоклипове на Photoshop, за да създавате филми от клипове, правени с вашия цифров SLR фотоапарат.
- Как да обработвате RAW изображения като професионалисти (плюс как да се възползвате от всички нови функции на Camera Raw в CS6 и Creative Cloud!).
- Най-новите специални ефекти за фотографи във Photoshop (има цяла глава само за тях!).
- Куп клавиши за бърз достъп, заобиколни пътища и хитри "вътрешни" трикове, които ще увеличат вашата продуктивност до максимум!

Плюс това, Скот е включил и специална бонус глава с неговия процес на работа, от началото до края, а всяка глава завършва с раздел "Убийствени съвети за Photoshop", пълен с пестящи време и усилия съвети, които могат да доведат до огромна разлика в работата ви. Ако сте цифрови фотографи и сте готови да научите "триковете на занаята" – същите, които водещите съвременни професионалисти използват, за да поправят, редактират, изострят, ретушират и представят творенията си – то в ръцете си държите книгата, която ще ви помогне да сторите тъкмо това.

Научете как го правят професионалистите!

9789546562869
Нов