Тест 4. клас. Български език и литература

Тест 4. клас. Български език и литература

14,00 лв.
С вкл. данък

Тест 4. клас. Български език и литература

Автори: Елен Митева, Светлана Лазарова, Валентина Константинова 
Издателство:  Веди 
Брой страници: 200
Корици: меки
Размери: 20.60х29х20 см
Тегло: 367 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Сборникът предлага 146 теста, свързани с учебното съдържание за 4 клас по български език и литература. Всички теми са представени чрез тестове.


Първият раздел включва обучаващи, тренировъчни и контролни тестове върху всяка езикова тема, включена в учебната програма по български език. Чрез обучаващите тестове се извежда основната информация по съответната тема и се спомага да се формират умения, свързани с нея. При работа с тренировъчните тестове чрез задачи на четвъртокласниците по конкретна тема. В контролните тестове са включени задачи от няколко теми с цел да се проверяват знанията на учениците по определени раздели от учебното съдържание.


Вторият раздел - Изпитни тестове за външно оценяване - предлага 20 теста, съобразени с формата за външно оценяване по български език и литература в края на 4 клас. Първите от тях са свързани само с част от учебното съдържание и спомагат още по време на учебната година четвъртокласниците да възприемат този модел на изпитване, да проверяват знанията и уменията си чрез обобщаващи тестове.


Сборникът дава възможност за самостоятелна подготовка на учениците. Авторите предлагат на своите колеги интересен подход в обучението на четвъртокласниците, като им предоставят варианти за поднасяне на учебния материал и за проверка на неговото усвояване.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

Информационен лист

Страници
200
Нов