Пъстра ваканция. Игри и забавни задачи за първокласника

Пъстра ваканция. Игри и забавни задачи за първокласника

4,00 лв.
С вкл. данък

Пъстра ваканция. Игри и забавни задачи за първокласника

Автор: Стойка Здравкова, Г. Кирова
Година на издаване: 2013
Брой страници: 48
Корици: меки
Размери: 22.5х22.5 см
Тегло: 113 гр

Продуктът временно не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Помагалото е предназначено за работа на първокласниците през лятната ваканция. То предлага 82 задачи със занимателен и игрови характер, групирани в 14 теми.

Задачите са свързани с учебния материал по български език и математика, изучаван в 1. клас – правопис и лексикално значение на думите, структурирането им и правилното им записване в изречение, четене с разбиране, събиране и изваждане на числата до 20 без преминаване и с преминаване, решаване на текстови задачи и на задачи с именувани числа, откриване на картинки в координатна система. Чрез судоку, лабиринти, комбинаторни задачи, верижки, задачи за рисуване и оцветяване децата могат да поддържат нивото на постигнатото когнитивно развитие.

Докато работят в книжката, първокласниците ще се забавляват, ще развиват наблюдателността и въображението си, логическото мислене и социалния си опит. Едновременно с това задачите са много подходящи за усъвършенстване на графичните умения на учениците.

Веселите и закачливи илюстрации пресъздават разнообразните игри и социалния живот на децата. Всяко дете може да ги оцвети и да се радва на своя уникална пъстра книжка.

Постоянни герои в книжката са близнаците Светла и Ники и техните родители. Всички упражнения са свързани тематично с любимите летни занимания на двете деца през ваканцията. Заедно с новите си приятели първокласниците неусетно ще затвърдят изученото по български език и по математика и ще започнат уверени следващата учебна година.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

 

Съдържание:
В зоопарка
Край реката
Деца играят вън
Аз играя вкъщи
За да бъда здрав и силен
На море
Лунапарк
В двора на баба
Моят домашен любимец
Аз спортувам
На излет в планината
Приказни вълшебства
Мечо Пух
Пипи Дългото чорапче

9789544269425
Нов