Planet Deutsch: Учебник по немски език за 7. клас

Planet Deutsch: Учебник по немски език за 7. клас

11,88 лв.
С вкл. данък

Planet Deutsch: Учебник по немски език за 7. клас - Втори чужд език

Автор: Димитрина Гергова
Брой страници: 136
Корици: меки
Размери: 21.5х28.5 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Planet Deutsch" за 7. клас е трета част от езиковата система, предназначена за учениците от 5. - 8. клас, които изучават немски като втори чужд език. Съобразена е с учебната програма на МОМН за 7. клас и с държавните образователни изисквания.

Съдържанието е разработено в четири учебни единици, които са разделени на две до пет подтеми. Основни тематични акценти на учебния комплект са: ваканция, човешкото тяло, спортуване, здраве и болести, конфликти и проблеми в училище и с родителите, стресови ситуации, природа и околна среда, информация за времето.

Тематиката е конкретизирана в текстове и комуникативни ситуации, които отразяват различни страни на немскоезичната култура в съпоставка с родната култура на учениците. Лексиката, подлежаща на изучаване, произтича от подбраната тематика, както и от текстовете и комуникативните ситуации в уроците. Разкриването на граматичния материал се осъществява основно по индуктивен път, като на учениците се дава възможност за обоснована езиково-ситуативна догадка. Развиват се четирите речеви дейности: говорене, слушане, четене и писане.

Учебният комплект "Planet Deutsch" по немски език за 7. клас съдържа:
учебник
учебна тетрадка
книга за учителя
аудизапис


Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

9540114993
Нов