Книга за учителя по физика и астрономия за 7. клас

Книга за учителя по физика и астрономия за 7. клас

3,60 лв.
С вкл. данък

Книга за учителя по физика и астрономия за 7. клас

Автор: Максим Максимов
Година на издаване: 2008
Брой страници: 88
Корици: меки
Размери: 16х23 см

Продуктът временно не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В книгата за учителя е представена учебната програма по физика и астрономия за 7. клас. Дадено е примерно разпределение на учебното съдържание, като за всеки урок са изброени очакваните резултати на ниво тема и на ниво учебна програма и основните нови понятия. Посочени са дейностите, чрез които заложените в програмата резултати ще се постигнат в дадения урок.

Обсъдени са специфичните особености на обучението по предмета, формите и начините за оценяване на знанията и уменията на учениците. За да се подпомогнат учителите при оценяването, в книгата са включени примерни тестове за проверка на входното и изходното равнище, както и тестове върху учебното съдържание от трите части на учебника.

В книгата за учителя са направени методически разработки на част от уроците от учебника. Подбрани са ключови теми, в които се въвеждат важни нови понятия или физични закономерности. Обсъдени са специфични методически подходи, които отчитат възрастовите особености на седмокласниците. Проследява се постепенното надграждане на знанията и развитието на представите за важни физиМаксим Максимовчни явления, които вече са били изучавани по човекът и природата. Там, където е необходимо, е включена и допълнителна информация, която учителят би могъл да използва при подготовката на урока.

Учебният комплект по физика и астрономия за 7. клас съдържа:
учебник по физика
учебна тетрадка
лабораторна тетрадка
книга за учителя
сборник със задачи и тестове


Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.

 

Aко иматe нужда от подвързия за различни формати учeбници, тeтрадки и учeбни помагала, можeтe да откриeтe в нашата cпeциална ceкция "Подвързии за учебници".

9789541806258
Нов