Rallye 3: Аудиодиск по френски език за 8. клас

Rallye 3: Аудиодиск по френски език за 8. клас

6,00 лв.
С вкл. данък

Rallye 3: Аудиодиск по френски език за 8. клас

Автор: Весела Антонова, Емануела Чичова, Георги Жечев
Размери: 14х12 см
Тегло: 50 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Rallye" е съвременна българска система за интензивно изучаване на френски език. Тя прилага комуникативния подход на обучение и създава възможности за развиване на всички речеви умения на учениците. Отделя специално внимание на специфичните трудности при изучаване на френски език от българи. Учебниците и учебните тетрадки предлагат интересни текстове за четене и слушане, разнообразни упражнения за усвояване на лексиката и граматиката, задачи за работа в група, портфолио, междупредметни връзки, системни знания за културата на франкофонските държави, работа над проекти. Трите части на системата покриват хорариум от 648 учебни часа.

Rallye 3, CD по френски език за 8. клас е предназначен за изучаване по съответните стандарти на Европейската езикова рамка, за достигане на ниво.

Аудиодискът съдържа текстове, песни и упражнения за слушане. Част от упражненията са фонетични и са насочени към отработване на правилно произношение и интонация. Друга част от задачите развиват умението слушане с разбиране. Записите представят правилни образци на фонетични и интонационни модели.

Учебен комплект "Rallye 3" по френски език за 8. клас съдържа:
учебник
тетрадка
аудиодиск
книга за учителя


Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

Нов