Кандидатстудентски конкурси по физика

Кандидатстудентски конкурси по физика

6,00 лв.
С вкл. данък

ПРОДУКТЪТ ВРЕМЕННО НЕ Е НАЛИЧЕН!

Автор: Никола Велчев, Здравка Димова
Брой страници: 144
Корици: меки
Размери: 1х16.50 см
Тегло: 180 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В настоящата книга са събрани темите от кандидатстудентските конкурси по физика през последните години. Отдавна на книжния ни пазар има нужда от подобно издание, което ние съставителите с помощта на екипа на издателство "Педагог 6" реализирахме.
Учебното помагало е адресирано към учениците от 8. до 12. клас, както и техните учители. То е особено полезно за всички зрелостници и кандидатстуденти, явяващи се на матура или кандидатстудентски изпит по физика.
Книгата информира читателя за съдържанието на изпитните теми на различни висши учебни заведения, провеждащи кандидатстудентски конкурси по физика. Също така тя показва, че тези конкурси са на изключително достъпно ниво, което трябва да ги направи силно предпочитани. Това е много важно за цялата физическа общност и учителите могат да го направят достояние на учениците.
Броят на всички задачи е 517, които са най-разнообразни - тестови, задачи със свободен отговор, както и задачи за решаване. На всички са посочени отговори, а задачите за решаване са дадени с пълни решения. Големият брой задачи осигурява покриване на материала, застъпен на кандидатстудентските изпити. Това е предпоставка за ползотворна и успешна подготовка за предстоящите конкурси. Дадените от нас решения способстват за овладяване на техниката за решаване на задачи, обогатяват читателя с много идеи и му осигуряват още по-качествена, задълбочена и всеобхватна подготовка.
Съставителите и издателството пожелават успех на всички кандидатстуденти, който ще се реализира по-лесно с настоящата книга!
От съставителите.

Hacтoящoтo издaние е cъвмеcтимo c учебнaтa прoгрaмa зa 2017/2018 г.

 

 

9789543240036
Нов