Упражнения и тестови задачи за 3. клас  Български език и Математика

Упражнения и тестови задачи за 3. клас Български език и Математика

10,00 лв.
С вкл. данък

Упражнения и тестови задачи за 3. клас
Български език и Математика

Автор: Ани Новоселска, Димитринка Петрова, Николина Георгиева
Година на издаване: 2010
Брой страници: 88
Корици: меки
Размери: 20х28.4 см

 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Помагалото по български език и математика за трети клас съдържа упражнения и тестови задачи, чието съдържание е съобразено с учебната програма и съдържанието на учебниците, предвидени за съответната възраст.

Упражненията и тестовите задачи не само допринасят за усвояването на знанията и практическото им приложение, но и съдействат за формирането на аналитично мислене у учениците, за автоматизирането на правописните умения и навици и създават правилен подход при решаването на задачите.

Всичко това дава възможност и на учители, и на родители да получават своевременна информация за степента и трайността на усвояваните знания, което ще им помогне да направят необходимите корекции при оказване на помощ на учениците.

В съответствие с възрастовите особености на децата нараства и сложността на предлаганите задачи. При пълноценно участие в урока и съзнателно отношение към домашните работи учениците ще могат да изпълняват упражненията и да решават тестовите задачи. По такъв начин ще се постигне и друга важна цел – усвоените знания да служат като добра основа, над която да се надгражда новото, да се усъвършенстват уменията за самостоятелен труд.

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

9789548657204
Нов