Меденосладка енциклопедия - книга 8: Водата

Меденосладка енциклопедия - книга 9: Сезоните

9,90 лв.
С вкл. данък

Меденосладка енциклопедия - книга 9: Сезоните

Година на издаване: 2012
Брой страници: 40
Корици: твърди
Размери: 20х27 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Хайде да опознаем сезоните!

Ела с нас, за да изследваме сезоните заедно. Пролет, лято, есен, зима – ще изучим всички тях! Ще разберем кога идват снегът, дъждовете и жежкото слънце. Ще видим кога растенията се раззеленяват, дните стават най-дълги, птичките отлитат на юг и кога мечетата спят дълго и непробудно с пълни коремчета...

Ще се срещнем отблизо с всеки сезон и ще научим какво се повтаря в природата година след година. Тръгвай с нас!

Знаеш ли защо листата на дърветата окапват? Какво правят животните, когато вали? Защо птичките пеят през пролетта? Искате да дадете отговор на тези въпроси на детето и да му обясните по най-добрия начин защо дъжд и сняг заменят жежкото лятно слънце?
Меденосладката енциклопедия ще покаже на децата кога растенията се раззеленяват, дните стават най-дълги, птичките отлитат на юг и кога мечетата спят дълго и непробудно с пълни коремчета. Тя ще ги срещне отблизо с всеки сезон и ще им разкаже за всичко онова, което се повтаря в природата година след година. Малчуганите ще научат и много любопитни факти като този, че има пеперуди, които прелитат над 3200 километра, за да се насладят на по-прохладно лято. На страниците на „Сезоните“ ще открият и чудесни фотографии редом до рисунки на любимите герои от Голямата гора.

9789542708414
Нов