Меденосладка енциклопедия - книга 10: Растенията

Меденосладка енциклопедия - книга 11: Небето

9,90 лв.
С вкл. данък

Меденосладка енциклопедия - книга 11: Небето

Година на издаване: 2012
Брой страници: 40
Корици: твърди
Размери: 20х27 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Хайде да опознаем небето!

Ела с нас, за да изследваме заедно небето. Ще вдигнем глава към него и ще разгадаем тайната на пухкавите облачета, дъгата, Полярното сияние и ветровитите дни. Ще научим интересни неща и за смяната на деня с нощта, сенките и бляскавите звезди по нощното небе. Няма да забравим също Слънцето и многоликата Луна.

Ще се срещнем отблизо с най-любопитните факти за небето. Тръгвай с нас!

„Какво виждаш, като погледнеш нагоре? Небе. То е над нас и навсякъде около нас. Обгръща Земята и ни дава въздуха, който дишаме. По него плуват облаци, които непрекъснато си променят формата и големината“. Това казва Бухала на Пух в началото на меденосладката енциклопедия „Небето“.
Мечо Пух и неговите приятели ще преведат децата през всяка една страница от енциклопедията. Ще ги подканят да вдигнат глава към небето и да разгадаят тайната на пухкавите облачета, дъгата, северното сияние и ветровитите дни. Малчуганите ще научат интересни факти за смяната на деня с нощта, за Слънцето и многоликата Луна, за сенките и бляскавите звезди по нощното небе. Ще разберат, че има животни, които будуват цяла нощ, че всеки ден Земята посреща десетки хиляди бури и ще узнаят как се образуват ураганите.

9789542708445
Нов