Чудовища на природата: Растителноядни динозаври

Чудовища на природата: Месоядни динозаври

6,00 лв.
С вкл. данък

Чудовища на природата: Месоядни динозаври

Детска поредица "Чудовища на природата"

Автор: Бренда Ралф Люис
Година на издаване: 2013
Брой страници: 32
Корици: меки
Размери: 17х23 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Със серията „Динозаври” се отправяте на откривателско пътешествие из света на страховитите праисторически същества, господствали на Земята преди милиони години. Смайващите, цветни илюстрации детайлно разкриват външния вид на тези удивителни животни, а увлекателният текст обяснява как са оцелявали.

В „Месоядни динозаври” са включени страховити динозаври като огромният гиганотозавър, коварният ютараптор и царят на динозаврите – тиранозавър рекс, криолофозавър, постосукус и др.

Описани са устройството на отделните видове, реалните им размери и кои части на света са обитавали, с какво са се хранели и с кои други праисторически животни са съжителствали. В специален раздел „Знаете ли, че?” са предоставени интересни и любопитни факти за съответните видове. Специалните термини и по-особените понятия са обяснени в кратък речник. Малките енциклопедии са снабдени с показалец. В рубриката „За повече информация” са посочени сайтове и допълнителна литература за тези и още видове праисторически животни.

Унискорп
9789543302826
Нов