Опознай света: Хищници

9,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Колектив

Издателство: Златното пате

Година на издаване: 2017 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 80

Тегло: 366 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

При споменаването на думата "хищник" всички веднага си представяме големи, космати животни с остри зъби и нокти - вълци, мечки, лъвове, тигри или леопарди. Когато в цирка обявят, че на манежа ще излезе дресьор на хищници със своите питомци, никой не очаква да се появят група малки кученца.

И с право, макар и това да е възможно. Защото "хищници" е всъщност общ термин, който описва животни с определен начин на хранене. В тази книга ще откриеш както добре познати, така и съвсем неподозирани хищници.

Поредицата "Опознай света" съчетава в себе си факти, история и увлекателни разкази, пълни с любопитни подробности. Всяка от енциклопедиите е посветена на една тема, което позволява на децата да се фокусират и потопят в определена тема от различни сфери на човешкото знание – история, животински свят, наука, митология и други.

Твърдата подвързия и цветно илюстрирани страници придават на изданието луксозна визия. Съотношението между текст и илюстрации е пропорционално разпределено и е съобразено с уменията за четене и усвояване на учениците в началния курс и среден курс на обучение. Поредицата е подходяща, както за самостоятелно четене, така и като източник на допълнителна информация към учебния материал.

9786191810635

Информационен лист

Височина
25 см.
Ширина
17,5 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
366 гр.