Наско Сираков - Единакът - твърди корици

Наско Сираков - Единакът - твърди корици

20,00 лв.
С вкл. данък

Наско Сираков - Единакът

Автор: Павел Колев
Година на издаване: 2014
Брой страници: 384
Корици: меки
Размери: 17х24 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

"Единакът" е увлекателен разказ за действителни лица и събития, които са част от миналото, настоящето и бъдещето на българския футбол и на цялото ни общество. Това е историята на едно момче, което се превръща в мъж - победител. Вълкът единак обикновено се движи на края на глутницата и малко встрани от нея. Затова се смята и за най-опасен.

В наказателното поле на противника Наско Сираков има инстинкт на хищник убиец. Жертвите му са неизброими. В живота също минава като валяк през онези, които му се изпречат на пътя. В същото време е чувствителен и лесно раним. Как изобщо е възможна подобна комбинация? Ще трябва да прочетете романа, за да разберете. Първата част разказва за раждането и детските години на Наско, началото и разцвета на футболната му кариера, сватбата с Илиана Раева и шумния трансфер в испанския Сарагоса.

Стрелец номер едно на Левски за всички времена, носител на "Бронзова обувка" (1987 г.), шест пъти шампион на България с Левски и Славия, 5 титли с Левски като изпълнителен директор, 82 мача и 23 гола с националния отбор на България. Това е само част от богатата визитка на Сираков. Но зад тази впечатляваща статистика се крият много неща – болки, страдания, тайни, сълзи, поражения и победи. Тази книга е за тях.

 

За автора:

Павел Колев е спортен журналист с 20-годишен опит. Завършил е класическата гимназия,а след това психология в СУ „Св. Климент Охридски".Специализира спортен мениджмънт в Лозана (Швейцария).

13 години работи в спортната редакция на в. „24 часа". Публикува свои статии в списание L'Europeo и във в. „7 дни спорт". Кореспондент на вестник Gazetta dello sport, автор и водещ на спортното предаване Replay no Re:TV. Автор в списание МАХ от стартирането на италианското издание през 2006 г. у нас.През 2008 г. печели наградата „Братя Ексерови” за спортна журналистика. От 2009 год. е и негов главен редактор. През същата година става говорител на Българския футболен съюз.

9789542815365
Нов