Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Забраненият избор на храни
Забраненият избор на храни
Автор: Марко Пицути
Година на издаване: 2017
Брой страници: 416
Корици: меки
Размери: 14х21 см
Сигурност на личните данни на физически лица
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок
ОТ ХРАНИТЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ ДО СЪЗНАТЕЛНИЯ НАЧИН НА ХРАНЕНЕ
ИЗМАМИТЕ НА ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ!!!
Който контролира храната, контролира хората!
Хенри Кисинджър
В книгата ще прочетете още за:
Високорисковите храни
Лобитата и контролътн на пазара на храните
Пестицидите
Инвазията на ГМО в храните
Облъчените храни
Ендокринните разрушители
Промишлените подсладители
Нутригеномиката – новото оръжие срещу стареене
Марко Пицути (Рим, 1971 г.) – бивш офицер от армията, доктор по право, писател, научен изследовател и лектор, е считан за един от водещите експерти по разкриване на секретна информация. Работил е в най-престижните държавни институции на Италия (Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет). Някои от неговите най-противоречиви експерименти в областта на науката (нискоенергийни ядрени реакции, ефектът Biefeld-Brown, безжично предаване на енергия и пр.) са излъчени от националните телевизионни оператори. В областта на научните открития си сътрудничи с Музея за енергийни ресурси в Рим и по време на TEDx Bologna 2011 поставя нов световен рекорд за безжично пре- даване на енергия, прилагайки изключително технологията на Тесла от края на XIX в. (без системата witricity, патентована от MIT). Автор е на "Забранените научни открития", "Забранените археологически открития", "Срити манипулации", "Забранените научни експерименти", "Забранените лекарства, които лекуват", "Търговия с душите ни". Книгите му бързо се превръщат в бестселъри в международен мащаб и са публикувани в 18 страни.