Вино - книга 2: Вино и сафари

Вино - книга 2: Вино и сафари

10,00 лв.
С вкл. данък

Вино - книга 2: Вино и сафари

Автор: Неда Антонова
Година на издаване: 2010
Брой страници: 244
Корици: меки
Размери: 14х21 см

Временно не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Трилогията „Вино" се състои от книгите „Вино и молитви" (2007), „Вино и сафари" (2010), „Вино и чудеса" (предстояща), всяка от които представлява самостоятелен роман, написани вдъхновено и в различен стил, и вероятно най-доброто, сътворено от голямата българска писателка Неда Антонова.

Аз съм Душа и на мене е посветена тази книга... Дани, героят на „Вино и сафари", в книга първа „Вино и молитви" напуска земния живот, за да премине в необятния и всеопрощаващ нематериален свят. И въпреки че там преживява събития, изпълнени с лъчезарната хармония и пълна духовна удовлетвореност, отново иска да се върне в джунглата, наречена земно битие, макар да знае, че тук го очаква жестокост, самота, болка... Но и взаимност... Защото Земята е единственото място във Вселената, където съществува чувството любов.

Приключенията на духа във времето между два живота - с тяхната привидно недоказуема реалност и приказна всевъзможност - съставляват митологията на човешката душа. Те са ехо от бъдещето - толкова невидимо и сътворимо, колкото и миналото.

Жаждата да си жив въпреки всичко! За нея е тази книга. И за смъртта.
Само смъртта дава шанс на човека да остане безсмъртен: хилядократното редуване на раждане и умиране прави всяко разумно същество едновременно връстник и на далечните си предци, и на бъдещите си правнуци. Защото Човек - това значи Вечност.

9789548311120
Нов