Исус е влюбен в мен

Исус е влюбен в мен

10,90 лв.
С вкл. данък

Исус е влюбен в мен

Автор: Давид Зафир
Година на издаване: 2011
Брой страници: 260
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Как ще реагирате, ако чаровният мъж, с когото сте се запознали предния ден, изведнъж ви заяви, че е Исус, слязъл на земята за Деня на Страшния съд и че следващата седмица ще настъпи краят на света?

Мари има изключителен талант – винаги се влюбва в неподходящите мъже. Докато един ден не се запознава с дърводелеца, дошъл да поправи покрива на баща й. Той е различен от всички мъже, които е срещала досега – мил, чувствителен, грижовен, състрадателен. За съжаление обаче още на първата им среща той убедено твърди, че е Исус. Отначало Мари решава, че явно му хлопа дъската, но постепенно историята на дърводелеца започва да изглежда все по-достоверна. Той наистина е Месията, който се е завърнал на земята за Деня на Страшния съд. И въпросът, на който трябва да си отговори Мари, не е дали идния вторник ще настъпи краят на света, а дали този път не е попаднала на най-неподходящия мъж от всички досега...

Верен на стила си, Давид Зафир ни поднася още една наситена с интелигентен хумор и провокативни забележки история, и същевременно ни кара да се замислим какво е добро и зло, кое ни прави щастливи, сами ли определяме съдбата си, получаваме ли от живота това, което заслужаваме...

Давид Зафир (роден 1966 г.) става известен със сценариите си за популярните телевизионни сериали "Берлин, Берлин", "Моят живот и аз", "Никола" и др. Отличен е с престижните награди Emmy, Grimme и Германските телевизионни награди.

Дебютният му роман „Кофти карма” още с излизането си предизвиква сензация и месеци наред оглавява литературните класации.

"Исус е влюбен в мен" е вторият му роман и също се превръща в бестселър, с което Давид Зафир освен като талантлив сценарист се налага и като успешен писател с изключително чувство за хумор.

789549321197
Нов