• Разпродажба!
  • Разпродажба!
Цезар - книга 2: Смъртта на царете

Цезар - книга 2: Смъртта на царете

15,99 лв.
С вкл. данък

Цезар - книга 2: Смъртта на царете

Автор: Кон Игълдън 
Година на издаване: 2005
Брой страници: 448
Корици: меки
Размери: 21х14 см

Продуктът не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Ако ви е допаднал "Гладиаторът", ще харесате "Цезар". - Таймс

Младият Цезар трябва да надвива врагове по море и суша, за да стане кален в битки водач – в живописния нов роман от популярния автор на "Вратите на Рим".

Принуден да напусне Рим, Юлий Цезар служи на борда на военна галера в опасните води на Средиземно море и бързо си спечелва славата на страшен воин. Но много скоро корабът му е пленен от пирати и той е задържан за откуп.

Изоставен на северноафриканското крайбрежие, след дълги месеци пленничество Цезар започва да събира войници, от които ще изкове мощна бойна единица, за да отмъсти на похитителите си и да потуши новото въстание в Гърция.

Когато се връща в Рим като герой – и като опасен проблем за враговете си, - Цезар отново намира приятеля си от момчешките години Брут. Но скоро приятелите биват призовани да се бият с всички сили срещу въстаниците на разбунтувалия се гладиатор Спартак…

История и приключения се съчетават в смайваща комбинация в "Смъртта на царете" – част от акламираната поредица "Цезар", истински епична история на амбиция и съперничества, смелост и предателства.

"Големите събития и бруталността на епохата са пресъздадени блестящо и правдоподобно. Описанието на насилието е мощно… битката в цирка, въстаналите роби, боевете в Гърция, уличните схватки – наистина страхотно четиво!" - Гардиън

9789545856112
Нов