Тайните на безсмъртния Никола Фламел - Алхимикът

Тайните на безсмъртния Никола Фламел - Алхимикът

11,95 лв.
С вкл. данък

Тайните на безсмъртния Никола Фламел - Алхимикът

Книга първа от поредицата

Автор: Майкъл Скот

Година на издаване: 2012
Брой страници: 320
Корици: меки
Размери: 14х20 см

Временно не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Истината:
Никола Фламел - известен френски алхимик и кабалист, е живял в Париж от 1330 до 1418 година. Близо шестстотин години по-късно той е признат за най-великия алхимик на своето време. Смята се, че е открил философския камък и продължава да живее и днес, защото притежава еликсира на живота.

Легендата:
Фламел е научил тайната на безсмъртието от древния ръкопис "Книга на Авраам Мага", съдържащ най-могъщите магии. Ако попадне в лоши ръце, той може да върне на земята расата на Тъмните древни, които ще разрушат познатия на човечеството свят. Точно това е задачата на техния слуга д-р Джон Дий, който открадва ръкописа от книжарницата на Никола Фламел. Ала последните две, най-важни страници остават в ръцете на близнаците Джош и Софи, които нямат представа, че според древно пророчество у тях е заложена силата да спасят света. Понякога пророчествата се сбъдват, а легендите се превръщат в реалност. Джош и Софи се озовават насред най-великата легенда на всички времена.

 

Цялата поредица "Тайните на безсмъртният Никола Фламел" може да поръчате на промоционална цена в 2 отделни части - първите 3 книги и последните 3 книги.

9789542607403
Нов