Черният магьосник - книга 2: Избраница

Черният магьосник - книга 2: Избраница

16,90 лв.
С вкл. данък

Черният магьосник - книга 2: Избраница

Автор: Труди Канаван 
Издател: MGB Books
Година на издаване: 2012
Брой страници: 516
Корици: меки
Размери: 14.6х21 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Дори силата на магьосника да се прояви от само себе си, той скоро ще загине, ако не се сдобие с познанието как да я контролира.

Сред новите ученици в Гилдията на магьосниците Сония е единствената с нисш произход. Но пък е успяла да си спечели могъщи съюзници - сред които и лорд Денил, наскоро назначен за посланик на Гилдията.

Ала Денил трябва да отпътува за елийнския кралски двор и да остави Сония сама срещу лъжите и злобните слухове, които разпространяват враговете й... докато не се намесва Върховният повелител Акарин. Но цената на подкрепата на Акарин е висока, защото в замяна Сония трябва да защити неговите тайни - сред които е тайната, която би могла да отведе младата необучена магьосница в дълбините на мрака.

Междувременно първата задача на Денил е да се заеме отново с отдавна изоставеното от Върховния повелител Акарин изследване на древното познание за магията. То го повежда на невероятно, изпълнено с непредвидени опасности, пътешествие към бъдещето - в което го очакват невероятни чудеса и страховити ужаси.

„Завладяваща... с отличителен стил и великолепни герои, които я издигат далеч над средното ниво”. - Локус

9789542989035
Нов