• Нов
  • Нов

Порочни истории (Футляр)

59,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 18+

Автор: Ана Хуанг

Издателство: Егмонт Уо

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 304

Тегло: 1500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Ана Хуанг умее да разпалва страсти по особено очарователен начин. Четирите книги от поредицата „Порочни истории“ са нагледното доказателство за таланта на писателката да „рисува“ с думи бущуващото в човешката душа. Мрак, страх, тайни и любов на ръба на (не)позволеното.

Колекцията „Порочни истории“ включва:

  • „Порочна любов“;
  • „Порочни игри“;
  • „Порочна омраза“;
  • „Порочни лъжи“.
  • „Порочна любов“ 

Алекс Волков е дявол с ангелско лице и прокълнато минало, от което не може да избяга. Трагедия белязва живота му още в ранна детска възраст и определя пътя към отмъщение на всяка цена. В сърцето му няма място за никого.

Но когато е принуден да се погрижи за малката сестра на най-добрия си приятел, дълбоко в него се пробужда нещо. Пукнатина. Пламък. Огън, който е на път да опожари света му.

Ейва Чен е свободен дух в плен на кошмари от детство, което не помни. Но независимо от тежкото си минало, тя никога не е спирала да вижда красотата в света около нея. Включително и в сърцето на мъжа, който не бива да пожелава. Най-добрият приятел на брат ѝ. Нейният съсед. Нейното спасение и нейният край.

Тяхната любов не биваше да се случва, защото е на път да разкрие тайни, които ще унищожат и двамата.

„Порочни игри“ 

Рис Ларсен е арогантен, мрачен и солиден като скала. Елитният бодигард има две правила: 1. Защитавай клиентите си с цената на всичко и 2. Не се обвързвай емоционално. Никога. До този момент не ги е нарушавал. Не и докато не среща нея.

Бриджет фон Ашенберг. Принцесата, чиято упоритост е равна на неговата и която притежава огън, който изпепелява правилата му. Тя е нещо, от което той никога не е подозирал, че се нуждае. Ден след ден разбива защитните му стени, докато не го принуждава да погледне истината в очите – той се е заклел да я защитава, а всичко, което иска, е да я погуби.

Защото тя е негова. Неговата принцеса. Неговият забранен плод. Неговата порочна фантазия.

„Порочна омраза“ 

Джош Чен никога не е срещал жена, която да не успее да очарова, освен проклетата Джулс Амброуз. Красивата червенокоска е трън в очите му от първата им среща и в същото време поглъща мислите му така, както никоя друга жена не го е правила. Когато в една незабравима нощ враждебността им се превръща в страст, той ѝ предлага решение, което да я прогони от главата му веднъж завинаги. Споразумение с прости правила – просто секс.

Без ревност. Без обвързване. И без никакво влюбване.

Джулс Амброуз има една единствена цел пред себе си – да си вземе изпита за адвокат. Последното нещо, от което се нуждае, е да се забърка с лекар, който прави страданието непоносимо... независимо колко неустоим е. Но колкото повече го опознава, толкова повече осъзнава, че той е много повече от това, което е видяла първоначално и мразила толкова дълго време.

Братът на най-добрата ѝ приятелка. Нейното възмездие. И нейното единствено спасение.

Техните отношения са създадени в ада и когато демоните от миналото ги застигат, двамата се изправят пред истини, които могат или да ги спасят... или да унищожат всичко, за което са работили.

„Порочни лъжи“ 

Чаровен, смъртоносен и достатъчно умен, за да го прикрие, Крисчън Харпър е чудовище, облечено в перфектно ушит костюм. Не го е грижа за глупости като морал и любов, но не може да отрече, че изпитва странното влечение към жената, която живее един етаж под него.

Всяко чудовище има своите слабости. Тя е неговата.

Сладка, срамежлива и интровертна, Стела Алонсо е романтик, държащ сърцето си в клетка.

Но когато заплаха от миналото ѝ я тласка в обятията – и в дома – на най-опасния мъж, когото някога е срещала, тя се изкушава да си позволи да почувства нещо за първи път от много време насам. Защото въпреки студенината си, Крисчън я кара да чувства всичко.

Страст. Защита. Истинско желание.

Тяхната любов е опорочена от тайни и опетнена от лъжи... и когато истините излизат наяве, те могат да разбият всичко.

В изданието ще откриете и бонус – първа глава от предстоящия роман  „Господар на гнева“  от Ана Хуанг.

9789542732327

Информационен лист

Височина
21,5 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
6 см.
Тегло
1500 гр.