Практически анализ на финансови отчети

Практически анализ на финансови отчети

20,00 лв.
С вкл. данък

Практически анализ на финансови отчети

Автор: Петър Петров
Година на издаване: 2014
Брой страници: 174
Корици: меки
Размери: 13х20 см
Продуктът не е наличен!
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Представете си, че се налага да анализирате финансовите отчети на Вашето предприятие или на Ваш клиент. Когато разполагате със специализирана програма за анализ на финансови отчети това е лесно – въвеждате данните от Счетоводния баланс, Отчета за приходите и разходите, Отчета за паричните потоци и... готово! Разполагате с десетки страници финансови съотношения, анализ на структурни изменения, динамика, таблици, диаграми. Можете да предложите стратегии за преструктуриране и всичко това след 10-15 минути работа на компютъра.

Какво се случва, ако няма компютър и програма за анализ?

Пред Вас са само Счетоводния баланс, Отчета за приходите и разходите и Отчета за паричните потоци. В най-добрия случай – пълният комплект годишен финансов отчет. При това имате 10-15 минути да направите това, което би направила програмата за анализ на финансовите отчети – да анализирате, да предложите, да знаете каква допълнителна информация трябва да поискате. За да успеете Ви трябва алгоритъм - предварително изградена последователност, която да следвате.

Целта на това учебно-методическо ръководство е да Ви подпомогне в тази насока – да анализирате, да предложите следващите стъпки, да изисквате допълнителна информация.

9789542815587
Нов