• Нов
  • Нов

Тайната на интелигентните клетки. Феноменалното влияние на квантовата интелигентност

21,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Клаус Медикус

Издателство: Дилок

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 272

Тегло: 400 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Нови гледни точки към стреса, бърнаута, болестта и здравето

Ние не сме зависими от нашите гени, нито сме изложени на външните условия и обстоятелства – напротив! Всеки човек притежава неподозирани способности и своеобразен и неповторим потенциал за здраве, пълноценност и виталност. Днешното вторачване в болестите медикаментите и лечението, характерно за западното общество, носи огромни печалби на болничната индустрия и принуждава населението да се задоволява с най-ниското ниво на личното си здраве – оцеляването.

В книгата си Клаус Медикус разглежда и схваща симптомите по коренно различен начин и от дългогодишния си опит с промяна на убежденията на клетъчно ниво привежда многобройни примери за тази смяна на парадигмата. От една страна, тук са посочени достъпно и разбираемо всички причини за страничните въздействия на днешното „здравеопазване“, което проповядва премахване на симптомите. Същевременно книгата съдържа великолепни практически примери и конкретни указания как сами да приложим и изживеем методиката на квантовата интелигентност.

Повече не е необходимо да вярвате на диагнозите. Научете тайната на „интелигентните клетки“ и ще разберете как можете възторжено да извървите пътя към едно ново съзнание.

Преживейте го лично: Духът е по-силен от гените! Защото наистина има ефект!

9789542902867

Информационен лист

Височина
21,5 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
400 гр.