Попитай & отговори 2 / Ask and Answer 2

44,00 лв.
С вкл. данък

ПРОДУКТЪТ ВРЕМЕННО НЕ Е НАЛИЧЕН!

Автор: Изабел Овчарова

Издателство: Робертино

Година на издаване: 2023 г.

Брой страници: 133 карти

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Попитай и отговори“ 2 - опознавателни карти от Изабел Овчарова

След огромния успех на  първата кутия  с опознавателни двуезични карти за игра, които Изабел създаде през 2021 година, тя сътвори и новите карти „Попитай и отговори“ 2, които са продължение на първите. Те могат по желание да се играят индивидуално или да смесят с първата кутия.

Кутията съдържа 133 разнообразни въпроса по най-различни теми, които отварят интересни дискусии между участниците и създават обогатяващи преживявания. Новото в тази кутия е наличието на пълна свобода от каквито и да е категории и ограничения във въпросите. Това прави играта още по-вълнуваща, защото никога нямаш представа на какъв въпрос ще попаднеш!

Гъвкавостта на картите дава възможност да играеш с тях както сам, така и с неограничен брой хора на всякаква възраст, и няма категорични правила, които да следваш! Въпреки че в кутията Изи е добавила книжка с примерни предложения, по които можеш да играеш, имаш пълната свобода да бъдеш креативен и да измислиш свои правила.

Единственото задължително правилно в играта е да бъдеш честен! Ако успееш да направиш това – си сигурен победител!

Всеки въпрос е написан както на български, така и на английски език с една проста причина – това позволява не само да подобриш английския си, но и да играеш с хора от различни държави и националности, което винаги е изключително интересно!

Можеш да играеш с картите почти навсякъде... Докато пътуваш, докатo си говориш с приятели на живо или онлайн, на вечеря или на разходка, на парти, на пикник, в самолета, на плажа - възможностите са безкрайни!

Картите дават възможност:

  • да опознаеш себе си;
  • да опознаеш другите;
  • да чуеш различни гледни точки;
  • да се научиш да споделяш;
  • да се научиш да изслушваш;
  • да разсъждаваш по теми, над които може да не си до сега;
  • да излезеш от зоната си на комфорт;
  • да обогатиш с нови знания;
  • да разчупиш леда в некомфортни ситуации.
  • Както и куп други обогатяващи преживявания, които си заслужава да изпиташ!

"През последните две години имах възможността да играя с картите ми с над сто различни човека от различна възраст и националност, като всяка игра беше напълно различна и уникална по свой собствен начин. Опознах близките си, себе си и дори непознати, благодарение на въпросите в тестето и съм безкрайно щастлива и благодарна, че хиляди други хора успяха да направят същото благодарение на картите"

Изабел

2522019100017

Информационен лист

Височина
16 см.
Ширина
12 см.
Дебелина
4 см.
Тегло
500 гр.