Външните планети и циклите им

Външните планети и циклите им

16,00 лв.
С вкл. данък

Външните планети и циклите им

или Астрологията на колектива

Автор: Лиз Грийн
Година на издаване: 2012
Брой страници: 296
Корици: меки
Размери: 14х21 см

 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Класическа творба по мунданна астрология, тази книга – сборник от седем семинара, изнесени през 1980 – изследва значението на Уран, Нептун и Плутон, същевременно в индивидуалните и националните карти и с оглед на колективните социални, религиозни, творчески и политически течения, отразявани от транзитите им през зодиакалните знаци и тяхното повтарящо се взаимодействие с циклите на Сатурн.

Дълго преди астролозите да започнат да се фокусират сериозно върху колективните тенденции, отразявани от външните планети, тази книга предсказа значими световни събития като срива на СССР, образуването на обединена Европа и надигането на религиозния фундаментализъм.

Макар и оригиналният текст да е оставен непроменен, сега той е толкова уместен и навременен, колкото бе при първото му публикуване. Това ревизирано ново издание включва приложения, бележки и коментари, които осъвременяват информацията и се разпростират в 21-и век.

Книгата е основно четиво за всеки – от ученика до професионалния астролог, който е загрижен за начините, по които индивидът взаимодейства с по-големия свят.

9789548610872
Нов